Mittwoch, 1. Dezember 2010

Săptămâna culturală ”IOONA”


Asociatia ”Prietenii lui Ioona Rauschan” în colaborare cu Centrul Cultural German Timisoara au organizat în perioada 22-30.11.2010 săptămâna culturală ”IOONA” (Casa Culturii si Galeria Pygmalion , str.A.Pacha nr.8) în memoria jurnalistei, regizoarei, scriitoarei si artistei plastice timisorene Ioona Rauschan (1955-2010).





Săptămâna ”IOONA” a cuprins o expozitie de grafică si pictură a artistei, proiectie film, spectacol pentru copii ”Mowgli, copilul junglei”- text Ioona Rauschan, sesiune de lectură- fragmente din traducerea în limba română a romanului ”Abhauen”/ ”Cară-te” de Ioona rauschan si o lansare inedită a romanului ”Cară-te!”.

Prezentarea romanului: prof.univ.de.Cornel Ungureanu- presedinte al Uniunii Scriitorilor din Romania-filiala Timisoara..

Portret de autor: prof.univ.dr. Brîndușa Armanca- director Institutul Cultural Român din Budapesta..






1 Kommentar:

  1. Eveniment important al orasului-Săptămâna culturală ”IOONA”.
    Din pacate cei ce nu au putut ajunge si participa la el, au putut insa prin intermediul fotografiilor deosebit de talentat executate,sa intre in atmosfera evenimentului.Din nou trebuie sa trimit felicitari organizatorilor evenimentului si desigur si autoarei fotografiilor superbe vizionate.

    AntwortenLöschen