Freitag, 3. Dezember 2010

Next Top Model - casting -

Designerul Cătălin Botezatu va reveni pe micile ecrane cu un nou reality-show care va putea fi urmarit pe Antena 1. Finalistele vor participa la filmări peste hotare alături de Cătălin Botezatu si asistenta sa care, poate va fi chiar Violeta Babiuc, câstigatoarea concursului ”Burlacul”. Castingurile pentru ”Next Top Model” s-au desfăsurat la Bucuresti, Sibiu, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara si Craiova. Finala castingului a avut loc la Bucuresti vineri 03 dec . unde trebuiau sa fie prezente fetele alese în urma selectiilor anterioare.
Next Top Model va fi o adaptare pentru Romania a cunoscutului reality-show de peste ocean America s Next Top Model, show care a ajuns deja la al 15-lea sezon.






Liviu Ionescu-director MRA Models răsfoieste cartea lui Cătălin Botezatu a cărei lansare a avut loc tot marti 30 noiembrie la o librarie din Timisoara.
Iar in foto de jos este Florin si el un ”mic intrus” care musai vroia fotografie cu Mirela Vescan. Și cum de obicei el e un drăguțel nu am putut sa îl refuz, așa că iată mai jos fotografia cu pricina.




Juriul a fost format din : Mirela Vescan- Make-Up Artist , Cătălin Botezatu-designer si Liviu Ionescu - director MRA Models. Castingul s-a desfăsurat la Hotel Timisoara marti, 30.11.2010.


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen