Mittwoch, 22. September 2010

Întrebare.....

Mă tot întreb de ce acești șoferi care depășesc coloana de masini nu își pot respecta colegii în trafic? Mă tot întreb ce au în creierașul lor în acele momente. Au impresia că ceilalți șoferi stau de plăcere, de plictiseală sau stau taman să încurce circulația? Chiar nu își pun problema că atunci când vor veni mașinile de pe sensul opus ei sunt în plus pe acea bandă de circulație si că va trebui să apeleze la bunăvoința șoferilor de pe banda destinată sensului lor de mers, să li se facă loc să intre în coloană? Întotdeauna trebuie să se găsească câțiva isteți si istețe care să le pună la încercare răbdarea celorlați șoferi. Inclusiv șoferița BMW-ului din fața autocarului Atlassib a făcut manevra aceasta. Mai in spate se vede un autoturism alb care intră in depăsirea altui autocar Atlassib, care și el la rândul lui era în depășire. Deci ce să mai zic? Mi s-a părut ca posedă nesimțire cu caru` acești șoferi. Așa că ,am ieșit la pozat. După ce au băgat de seamă că i-am pozat au început să intre în coloană unde au putut ,unde li s-a făcut loc. Soferul autoturismului alb a intrat și el în coloană a depăsit pe partea dreaptă iar cand a ajuns în dreptul meu mă întreabă ....”dar ce? nu am voie sa intru în parcare?” Adică să înțeleg că el când s-a angajat în depăsire avea intentia să intre în parcare? hm...probabil eu sunt mai grea de cap si nu am priceput . Nu a stat în parcare nici cinci secunde ci și-a văzut de drum . Cum altfel decât apelând la bunăvoința altor șoferi care i-au făcut loc să intre în coloană și astfel a ajuns în fața noastra cu trei mașini. Cu siguranță trebuia să îmi pună întrebarea respectivă să se linistească :))) si să ne arate că oricum a ajuns în fața noastră. Asta este situația !









p.s. totul se întâmpla pe DN6 Timișoara-Lugoj în apropierea pasajului rutier de la Remetea-Mare in jurul orei 17,00 , marți 21 septembrie 2010.

2 Kommentare:

  1. da, sunt oameni care in creierul lor mic cred ca sunt smecheri si ceilalti sunt prosti ca nu se baga. Si daca ma gandesc bine, unii chiar sunt prosti ca ii lasa si astfel obiceiul se perpetueaza.

    AntwortenLöschen
  2. faine poze si reprezentative pt mirlania din Romania. In tara asta majoritatea se cred "mai smecheri" decit altii. Normal ca asta duce la accidente si la generalizarea fenomenului. Regulile de trafic trebuie respectate si politia sa munceasca nu sa stea in localitati "no name " la ciupeala cu radarul

    AntwortenLöschen