Sonntag, 26. September 2010

Concurs moto cu căzături

Arad-circuitul VikPower- etapa a IV-a- CNI Viteza Juniori III, II ,I si Scutere & etapa a IV-a-CNI SuperMoto seniori și juniori - organizator clubul Las Vegas Racing Team Arad - duminică 26 septembrie 2010.







La ce vreme ploioasă a fost nici nu mă mir de numărul mare al derapajelor care au avut loc. Din această cauză și emoțiile produse spectatorilor au fost dese pe tot parcursul zilei de concurs. Un lucru bun a fost faptul că nu a fost nevoie de intervenția medicilor. Fiecare sportiv a reusit să se ridice și să-și continue cursa ....dacă i-a permis motocicleta.


































p.s:M-am făcut și cu cizme de cauciuc și 3 perechi de șosete cu ocazia asta :))). Am vizitat Selgrosu` de vis-a-vis de circuit .... ce era să fac? A fost necesară această investiție :))

2 Kommentare:

  1. Momente sportive bine prinse in camera. Claritatea fotografiilor, redarea perfecta a circuitului in ansamblu si in secvente,precum si a fazelor de concurs mai putin norocoase ale concurentilor,totul denota un inalt PROFESIONALISM a manuitoarei desavarsite a camerei. Felicitari!

    Genoveva Popa

    AntwortenLöschen