Donnerstag, 16. September 2010

Diplomație si fotografie

O expozitie de fotografie cuprinzând imagini din Peru a fost vernisată săptămâna trecută miercuri 8 septembrie. Diplomație si fotografie....deoarece unul din expozanti este E.S.Dr.Ernesto Pinto-Bazurco Rittler, Ambasadorul Republicii Peru în Romania.
Faptul că este un reprezentant diplomatic nu îl împiedică să își urmeze pasiunea și anume fotografia. Faptul că este un reprezentant diplomatic nu îl împiedică să-și păstreze simțul umorului. De aceea am si început acest post cu portretul de mai sus . Ne-a spus că este un fel de ”autoportret” al dânsului.....zâmbetul este aproape identic :))) . Selectia de fotografii din această expozitie cuprinde si lucrările lui Yanis Katris, Jose Felix Pinto-Bazurco Barandiaran(fiul Domnului Ambasador) si ale Anamariei Sinevici.

Dar haideti să va zic si motivul esential al prezentei E.S.Dr.Ernesto Pinto-Bazurco-Rittler în Timișoara.

S-a semnat un Acord de înfrățire între Trujillo (al treilea oraș ca marime din Peru) si Timisoara si s-a inaugurat ”Intrarea Peru” - o stradă în cartierul Steaua din Timisoara.

Fotografiile de mai jos sunt doar de la deschiderea expozitiei care a avut loc la Centrul Info de pe str.Alba-Iulia.E.S.Dr.Ernesto Pinto-Bazurco Rittler (stânga)-Ambasadorul Republicii Peru în Romania
Fotografiile de la Primărie....nu au mai încăput aici :)))

Kommentare:

  1. uuuffff, so long no pics, i thought you are dead !!!!!!

    AntwortenLöschen
  2. Der Kommentar wurde von einem Blog-Administrator entfernt.

    AntwortenLöschen
  3. imi pare rău, dar nu vreau comentarii care contin si reclamă pentru anumite produse !

    AntwortenLöschen