Samstag, 10. Juli 2010

Lemon Nestea



Luni 5 iulie, zi de Lemon Nestea în Piața Traian din Timișoara. Muzica latino, dansatori, spectatori....mai mult copii, degustat/băut ceai rece ....copii doar cu acordul însoțitorilor :), un fel de ghicit în palmă....la aparat...hehe, aparatu le zicea (ei si lui) daca se potrivesc șiiiii forme specifice Nestea.... din spumă care se înaltau spre cer. Cam asta a cuprins caravana Lemon Nestea la Timișoara. Mă intreb oare câti dupa ce au gustat acest Lemon Nestea, s-au hotarât să fie consumatori ai acestei băuturi sau cel putin să o cumpere din când în când. hmmmm, asta ar fi esența ,nu-i așa ?

Interesant acest mod de a face reclamă prin logouri zburătoare( ”flying logo”-FLOGOS...detalii). Formele care au luat drumul cerului si care sunt dintr-un amestec special de spumă cu heliu rezista aprox 30 de minute in aer.



Copii au fost încântati de aceste forme zburătoare din spumă. Daaaar nu numai ei au facut salturi :)) hihihi....:),
:)) ce înseamnă tanga si o rochiță mini ....









Picioare obosite la sfârșitul zilei :) . Sper că pâna ați ajuns la Constanța cu caravana Lemon Nestea să nu fi făcut bătături în talpă ! Nu cred că este simplu deloc să dansezi ore în șir ! Îți doresc succese atât ție Diana cât si echipei de dansatori . Șiiiii iaca dovada de netăgăduit pentru angajatorii tăi că ai/ați fost....la servici :)))


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen