Donnerstag, 15. Juli 2010

Fashion & Art - 1





































Fashion & Art of 2010 a reprezentat Gala absolventilor promoției 2010 a specializării de arte textile - design textil din cadrul Facultații de Arte si Design /Universitatea de Vest din Timișoara. Cele 24 de colectii au fost prezentate în 13 si 14 iulie la Swiss House Club/Timisoara.

Coordonatori : prof.universitar dr.Elena Tulcan si asist.univ drd.Cristina Lazăr.

5 Kommentare:

  1. ceau, cum pot luat legatura cu tine??,

    AntwortenLöschen
  2. hm...pt.anonim 1 : chiar nu ai găsit modalitatea de a lua legatura cu mine ? dacă nu te grabeai și te uitai un pic mai la dreapta la începutul blogului ai fi văzut adresa mea de e-mail :)))) !!

    AntwortenLöschen
  3. Tiam trimis si un e-mail dar nu cred ca lai vazut ,

    AntwortenLöschen
  4. Dragă R...,te întreb de unde să bănuiesc că acest anonim de pe blog este una si aceeasi persoana cu cea care mi-a trimis e-mailul? Aici nu mi-ai dat nici un indiciu ca te-aș fi pozat eu (când si care colectie ai prezentat-o) iar in mail nu mi-ai scris ca tu esti această persoana anonimă cu mesajul de pe blog. Chiar ghicitoare nu sunt ! sorry :))
    ok. acum ref .fotografii...o sa mai postez si din ziua a doua a evenimentului cîteva fotografii. Mi-ai fi fost de ajutor dacă imi dădeai un indiciu, spre ex. în a câta colectie ai apărut (dar, daca tu sau alte fete sunteti cu ochii închisi sau cu o mimică nu tocmai de postat, sigur nu o să apară aici)!
    Crede-mă și timpul meu este prețios. Sper că mă înțelegi !

    AntwortenLöschen
  5. ceeee mă zăpăciți :))) si Ramo si Razvan. mai sunteti multi cu initiala R? bine că băieti nu ati fost atât de multi :). Adineaori am cautat-o pe Ramo , ea măcar mi-a trimis o fotografie...să stiu si eu cu cine votez....oooof of.

    AntwortenLöschen