Sonntag, 18. April 2010

Salonul International de Vinuri VinVest 2010




Salonul Internatioanal al Vinurilor VINVEST 2010 - editia a VII-a ,

perioada de desfasurare : 16-18 octombrie 2010,

la Centrul Regional de Afaceri Timisoara




Ministrul Mihail Dumitru- Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale( foto sus, centru).

Victor Surdu-vicepresedinte Comisia pentru Agricultura din Camera Deputatilor.(foto jos stg.) si Lucia Pârvu expert degustator si director VINVEST (foto sus si jos , dreapta)




O sticlă cu vin spumos sec în care pluteau fâșiuțe de aur de 23 de carate era atractia unor expozanti austrieci(foto jos). Cu siguranță ca privirile tuturor celor care au trecut prin fața acestui stand au fost atrase de spumosul sclipitor.

Am avut parte si de un Tepeș, care săracu` tot încerca să-și mute pletele :) mai în lateral deoarece curgeau apele pe el de atâta căldură. Aici în poză a stat cumințel :)))))




O simpaticutza ”strugurică” a fost mascota Salonului International de Vinuri -VinVest2010.
Cavaleri ai Ordinului Vinurilor: din Szeged/Ungaria - foto sus si din Iași (foto jos)



Cele trei zile din acest weekend mai mult ca sigur ca au fost perfecte pentru iubitorii de vinuri. Papilele lor gustative au fost puse la grea incercare daca au facut cate o oprire , a se intelege :)degustare la fiecare producator de vinuri prezent in salon ( Cotnari, Jidvei, Vinarte, Domeniul Coroanei Segarcea, Vincon Vrancea Davino, Weingut Brutler & Lieb, Cramele Rotenberg, Vie Vin Vinju Mare, Wine Princess, Elite Wine, S.E.R.V.E Ceptura, Domeniile Dealu Mare Urlati, Domeniile Ostrov, Domeniile Boieru, Budureasca, Senator Wine, Cramele Pancota, Dregan Grigore, Pivnita lui Teo) și fiecare distribuitor( Prier Vinexpress, Massucco Vini, WineRo, Ade International Escal, Santomas prin Monteko Romania, ViniDelMondo-Austria, Produse Moldovenesti, M&V Remgal Tour, Arte&Vino, Metro Cash&Carry Romania.) Daca bugetul vizitatorilor salonului a fost mai mult sau mai putin afectat de cumpararea unor anumite sticle de vin, zambetul cu siguranta le-a fost mai larg la iesire :)))

1 Kommentar: