Donnerstag, 2. Mai 2013

Vernisaaaaaaaaaj

 Joi 2 mai 2013 a avut loc vernisajul expozitiei intitulată SIMBIOZE la Galeria Helios ( UAP) din Timisoara. Expozitia a fost organizată în cadrul ZILELOR MAGHIARE BĂNĂȚENE -ediția XVIII si a fost unul din șirul de evenimente culturale organizate in perioada 26 aprilie-17 mai 2013.
Despre expozitie, despre lucrări/artiști si despre ocazia cu care s-a organizat această expozitie au vorbit doamna Szász Enikő- președinta Asociatiei Femeilor Maghiare din Timișoara si domnul Szekernyés János- Președintele UAP Filiala Timișoara.

Trebuie să mulțumesc invitaților mei, domnului Siegfried Geilhausen atașat al Consulatului German la Timișoara si soției Geraldine , de asemenea Rodicăi Morariu-director Marketing si lui  Marius Morariu -director/redactor șef la periodicul regional de informare economico-financiară Ofensiva , lui Titi Bălan- fotoreporter independent si prietenei mele Camelia Lasley-profesoară de pian , pentru că m-au onorat cu prezența lor într-o zi atât de deosebită pentru mine .
In imagine este Camelia ,prietena mea pozând lângă lucrările mele.

Legat de acestă ultimă imagine vreau să fac o precizare. Acesta nu este afișul expoziției , este pur si simplu o realizare a mea pe care am dorit să o fac si o consider necesară pentru expozanti. O să-i zic țedulă pentru informare ! :)  Am ținut neaparat ca numele expozanților să se regăsească pe o țedulă atât pentru ca publicul doritor si iubitor de artă să stie cine sunt expozantii, cât si pentru colegii expozanți ,  să aibă o referință , să se poată raporta la acest eveniment....