Mittwoch, 10. November 2010

Dilema - musafir sau membru al familiei

Avem de azi un cățeluș la noi în casă. L-a gasit fiica mea pe stradă, tremurând, tot era ud si plin de noroi. L-am spălat....culmea, cu șampon pentru câini :). Aveam în casă pentru că am mai îmbăiat un cuțu acu ceva vreme.... L-am uscat, învelit în cârpe si i-am făcut un culcuș intr-o cutie pe măsura lui. Problema este ce vom face cu el. Ne place de el , dar totusi este un cățel care are nevoie de spatiu. Nu cred ca îi putem oferi conditii bune ....loc de zburdat. E foarte simpaticuț si se ghemuieste să doarmă lângă picioarele noastre. A făcut cunostință si cu papagalul nostru :))) Întâlnirea a decurs chiar foarte fain. Amândoi au fost mirati unul de altul.
Dacă l-ar dori cineva care are casă si curte l-am ceda cu mare drag, știind ca va avea unde să se joace, să fugă.... să se simtă bine si îngrijit.
Acum clar nu am puterea sa îl las în stradă. Evelin a fugit pâna la veterinar, mai întâi fără el apoi si cu cățelușu. Din păcate nu cred ca era veterinarul la cabinet ci doar asistenta, deoarece i-a făcut programare pentru mâine. Măcar să știm că i se va face un control, că va primi carnet/medicatie pt deparazitare si niste sfaturi.
Ooooooooooooooof, ce complicat este !
Din păcate stăm la bloc si niciodată nu am fost de acord cu cei care țin un câine în apartament. Nu pentru ca nu l-ar iubi ci pentru că nu are spatiu suficient.


Momentan îl vom păstra. Dar pentru binele lui, mi-aș dori să îi gasim stapân care locuiește la casă.


4 Kommentare:

  1. Excelent. CRED CA E O DISTRACTIE CU ANIMALUTELE ASTEA.

    AntwortenLöschen
  2. asa fain ii sta la tine, nu l-as lua nici daca as avea o curte mare cu loc de joaca pt catei. :P

    AntwortenLöschen
  3. Update : nu am mai postat noutatea la timp dar anunt că am reusit sa îi gasesc stapân cu casa si curte. L-a luat o vecină sa-l ducă la bunicul ei la țară. Cu siguranță îi va fi mai bine decât pe stradă. Cu toată bunăvoința mea, dar în apartament nu se putea tine. Nu mă pricep să instruiesc un câine unde sa facă caca si pișu. Și ăsta micu a facut pe unde apuca. La un moment dat s-a retras sub colivia papagalului si a facut acolo pișu pe niste ziare.
    Mi-a placut de el cand se ghemuia la picioarele mele cât timp lucram la calculator. Dormea...ofta....mai scheuna în somn. A fost un draguțel si mi-e un pic dor de el.

    AntwortenLöschen