Sonntag, 27. November 2011

Artă în mansardă - 2 -/ InterFoto Timisoara

Am mai adăugat o serie de 8 imagini care sunt realizate la inchiderea oficială a expozitiei InterFoto Timisoara 2011 , expozitie care a putut fi vizitată în perioada 04.11-27.11.2011.













-----------------------------





InterFoto Timisoara 2011- fotografii realizate în timpul lucrărilor de panotare: 03.11.2011 si deschidere expozitie : 04.11.2011 - galeria Mansarda/Facultatea de Arte si Design Timisoara.
















Samstag, 26. November 2011

Protest revoluționari

Revolutionarilor timisoreni li s-au alăturat si revolutionari din alte localități ale tării pentru a-si exprima nemultumirea printr-un protest ,vineri 25 noiembrie în Timisoara fată de punerea in aplicare a Legii 410/2011 prin care li se vor tăia din anul 2012 anumite drepturi bănesti.



















Ce e ciudat că se tot ceartă ! După părerea mea si nu numai a mea sunt deja prea multe asociatii si prea multi revolutionari......cu documente ! Nu contest faptul că sunt revolutionari adevărati dar cum s-au tot înmulțit, acusica trebuie să se certifice ca acel certificat de revolutionar aflat in posesia cuiva este al unui revolutionar autentic. Haz de necaz. Dar adevărul e că nu prea e de râs dar cum mama focului se poate că în ultima vreme unu e mai revolutionar ca altul.

Sincer îmi pare rău de cei care au murit ! Dacă ar vedea ce se întâmplă acum, cu siguranță ar gandi că nu a meritat să-și piardă viața. Trist ! Trist ! Trist ce se întâmplă.







Montag, 21. November 2011

Gala pentru educatie / Gala UNICEF

Andreea Marin Bănică, Ambasador al Bunăvoinței UNICEF pentru Romania a fost gazda evenimentului ”Gala pentru educație” , eveniment organizat de UNICEF Romania cu
sprijinul Club Rotary Cetate, vineri 18 noiembrie 2011 la Hotel Senator din Timisoara.
Gabriela Puskas,președinte Club Rotary Cetate Timisoara pozează alături de echipa de fotbal Poli Timisoara.
Gabriela Puskas si Edmond McLoughney, reprezentant UNICEF în Romania discută despre programul evenimentului.












Fondurile strânse la ”Gala pentru educatie” sustin campania ”Hai la scoală” si sunt în beneficiul copiilor din Berini/Sacosul-Turcesc si Măguri/Lugoj , judetul Timis.







Sonntag, 13. November 2011