Donnerstag, 29. September 2011

Concert Ilie Stepan, Dixie Krauser, Horea Crisovan si invitații













Concert Ilie Stepan, Dixie Krauser, Horea Crisovan si invitații Mario Ionescu, Bujor Hariga,Lică Dolga. 29 septembrie 2011.




Cu ocazia concertului a avut loc lansarea DVD-ului ”Live in Timisoara-După 20 de ani”-concert înregistrat în Timisoara la Bunker Club în 16 decembrie 2009 de Ilie Stepan, Dixie Krauser, Horea Crisovan cât si lansarea cărtii ” Club A- 42 de ani.Muzica tinereții tale” scrise de realizatorul TVR Doru Ionescu.




















Donnerstag, 22. September 2011

Promovare tenis la Timisoara

Fotografii realizate în 22 septembrie 2011/ Timisoara/ Promovare tenis in Timisoara cu ocazia turneului BRD Nastase Țiriac Trophy 2011 care se desfăsoară in Bucuresti în perioada 17-25 septembrie.

Nadia Comăneci


Yannnick Noah(D), Gică Hagi(C), Younnes El Aynaoui(S)



Foto jos: Andrei Pavel, Mansour Bahrami,Younnes El Aynaoui, Ilie Nastase si Andi Moisescu.



de la stanga la dreapta fotografia de sus :Mansour Bahrami, Ilie Nastase, Younnes El Aynaoui,Nadia Comaneci, Ion Tiriac si Andi Moisescu.


In fotografia de jos în fața lui Ion Tiriac este Simona Amânar.







Mansour Bahrami- foto sus si jos.





Yannick Noah-foto sus / Mansour Bahrami-foto jos


Dienstag, 13. September 2011

Festival International de Graffiti & Street Art

Festivalul International de Graffiti coordonat de Facultatea de Arte si Design in colaborare cu Primaria Municipiului Timisoara, Consiliul Judetean Timis, Fundatia Timisoara 89, Bega Grup,Centrul Cultural German, Ciclop-Piese Auto SRL, Filarmonica Banatul, Fundatia EnduRoMania, Ordinul Arhitectilor/Filiala Timis,Uniunea Artistilor Plastici din Romania/Filiala Timisoara si alti parteneri, se desfăsoara in perioada 15.09-17.09.2011, sub emblema ”Timisoara Open Art City”.
Obiectivele acestui festival sunt:
-crearea de noi relatii intre oras, ”Street Art” si public, mai bine spus o interferenta dintre artist, spatiu si public mai profunda.
-sa explice modul in care arta graffiti poate fi considerata o forma de arta.
-un schimb de idei, care urmareste noi abordari prin invocarea relatiei intime a artistului cu spatiul, mizând pe viziunile personale si indrăznete.
-constientizarea cetătenilor si a autorităților referitor la importanța ”Street Art”-Graffiti, în contextul dezvoltării urbane
-schimbarea imaginii orasului.
-facilitatea experimentării cu această artă si implicarea societății civile.
-crearea unui ”Cod de Etică a Grafferului”, care să-i îndrume pe tinerii artisti la respectarea normelor de conduită citadină corectă.
-concret, proiectul urmărește să promoveze graffiti-ul ca o formă de artă, ca formă de exprimare a culturii populare urbane.

Festivalul se va desfăsura în opt locații.

Joi. 15 septembrie începând cu ora 14:00 , în cadrul Festivalului International de Graffiti & Street Art , va avea loc o sectiune de Comunicări/Dialoguri interdisciplinare în Galeria Mansarda a Facultății de Arte si Design. Temele propuse sunt ”Limbaj, atitudine si percepție” si ”Artă sau Vandalism”.
(afiș /informatii - Comunicat de presă)

Samstag, 10. September 2011

Expozitie : Arta contemporana maghiara / colectia Kormendi-Csak




























Vineri, 09 septembrie 2011 a avut loc la Muzeul de Artă din Timisoara vernisajul expozitie : Artă moderna maghiara apartinând colectiei Kormendi-Csak. Expozitia poate fi vizitata pâna in data de 30 octombrie.