Dienstag, 19. Januar 2010

Cosmin Lungu, calator spre eternitate !

Din păcate încă o veste care pur si simplu m-a șocat. Am dedus din titlul mailului ...”Drum bun, Cosmin Lungu” că s-ar putea sa nu fie tocmai OK ce voi citi. Dar , am sperat sa nu fie asa, ma gandeam pentru cateva secunde că vroiam sa fie un alt fel de ...drum bun, spre exemplu o calatorie de studii, castigarea unei burse ce stiu eu pe unde, ma gandeam la ceva bun, ca i s-a ivit o sansă , ceva nesperat de bun in domeniu si colegii ii ureaza drum bun deoarece va lipsi o perioada mai lungă. Ma intreb daca am fost tare de cap ;) sau in asemenea cazuri , majoritatea oamenilor pentru cateva clipe speră să nu fie ACELA adevarul , că încercăm să ne păcălim pentru încă câteva clipe. Dar degeaba... Parca nu este adevarat. O sa -mi aduc aminte cu mult drag de el, de putinele si scurtele intâlniri cu el în librarie,de ajutorul pe care l-am primit din partea lui, de toate vorbele lui bune , de prietenia lui.





Primul set de fotografii este din data de 30 iunie 2009 de la Galeria Jecza/Fundatia Triade, unde Cosmin Lungu a primit premiul pentru Excelenta Culturala pe anul 2008 - premiu oferit de Austrian Airlines . Am mai gasit cateva fotografii cu Cosmin de la a 3-a editie a festivalului ~Street Delivery~

29-31 mai 2009.











4 Kommentare:

  1. Cand am deschis azi mailurile am vazut unul de la o persoana necunoscuta. Tinând cont ca era numele Cosmin ca titlu, am deschis si am si postat mesajul Andreei aici mai jos.
    Sunt convinsa ca foarte multi au avut aceeasi senzatie pe care am avut-o si Andreea si eu.
    Merci Andreea pentru mesaj !

    -----


    Draga Valentina,

    Am incercat sa postez un comentariu la ce ai scris despre Cosmin, dar nu merge...

    Vroiam sa iti zic ca am gindit exact la fel cind am citit ce ai scris despre ce ai gindit cind ai citit Drum bun Cosmin...

    Am gindit EXACT la fel... oh Doamne...

    Dumezeu sa-l aibe in paza... Acum are un inger frumos linga el...
    Ma bucur de pozele cu el de la tine de pe site!


    Andreea

    ________________________________

    Andreea Bencsik - van Schie
    Graphic Designer | Design Inside

    AntwortenLöschen
  2. Dieser Kommentar wurde vom Autor entfernt.

    AntwortenLöschen
  3. Azi am fost la înmormântarea lui Cosmin.Am simțit că trebuie să fiu acolo.
    Cred că înmormântarea este un eveniment unde tristetea și durerea celor prezenti nu se poate măsura, cuantifica .
    Dar la ACEASTĂ inmormintare, parca totul era mai trist si mai dureros.
    Cu siguranta pentru ca era un suflet atat de tânăr si a plecat mult prea de timpuriu dintre noi, cu siguranta pentru ca era atat de saritor si binevoitor în a ajuta pe altii,cu siguranță pentru că era un suflet blând, cu siguranta pentru multe alte calitati pe care le-a avut si din care calitati, fiecare dintre noi care am putut fi prezenti la inmormintare am reusit sa cunoastem cate un pic.
    .............

    AntwortenLöschen
  4. frumos, sensibil si delicat omagiu, realizez cat de dificil este sa punctezi jaloanele din traiectoria unui om, nu l-am cunoscut insa il cunosc prin tine, prin atentia si respectul tau.
    Multumesc

    AntwortenLöschen